Pajo Pavićević: Još se tražimo

mornar rusi 10

Prvi meč Mornara u ABA ligi ove sezone imao je očekivan epilog. Na gostovanju aktuelnom prvaku regiona, Barani sumogli samo do časnog poraza - 88:77.

"Prije svega želim da čestitam Crvenoj zvezdi na apsolutno zasluženoj pobedi, da joj poželim uspešnu sezonu sa novim timom i trenerom, kao i da makar ponovi rezultat iz prošle sezone u Evroligi. Mi smo igrali sa dosta oscilacija. Ušli smo u meč dosta dekoncentrisani. Neki od naših igrača su prvi put igrali u Pioniru, protiv prvaka, protiv tima koji je jako čvrst u odbrani. Trebalo nam je vremena da da se adaptiramo. Bilo je perioda u drugom poluvremenu kada smo došli do željenog nivoa igre i na agresivnu odbranu odgovorili sa dobrim napadom. Sa dubinskim prodorima i tu hvatali priključak. Ali, kvalitet Crvene zvezde je neosporan. Sa 11 promašenih slobodnih i 13 izgubljenih lopti, nismo ni mogli da se nadamo boljem rezultatu. Na kraju, zadovoljan sam odnosom igrača. Iako je bilo dosta grešaka Još se tražimo i mi smo nova ekipa. Trebaće nam vremena da se uigramo. Nadam se da ćemo u narednim mečevima podići nivo igre i da ćemo imati što manje praznih minuta",prokomentarisao je nakon meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Bek Mornara Boris Bakić rekao je da je njegov tim igrao sa puno oscilacija.

"To je normalno za početak sezone. Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu i to je neki reper kome stremimo. Treba da nastavimo da dižemo igru i nadam se da će i rezultat biti bolji",ocijenio je Bakić.

CFStation baner 850x250 1

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar