Galeb najbolji na turniru u Makarskoj!

galeb preletio zagreb

U sklopu priprema za predstojeću odbojkašku sezonu,ekipa Galeba je učestvovala na 15.Međunarodnom memorijalnom odbojkaškom turniru "Kate Erceg 2017." koji se održao od 22.-25.09.2017. u Makarskoj.

Nakon dva dana kvalitetne odbojke, uzbudljivih susreta, najveći pehar su podigle odbojkašice Galeba, a u finalu su po drugi put na turniru, “preletjele” juniorsku reprezentaciju Zagreba (2:0 , po setovima 25:18, 25:20 ) koje su do tada pobjeđivale ; Triglav, Makarsku, te Rudar.
Jedina ekipa koja je bila blizu a ugrozi Galeb je bila ekipa ŽOK Dubrovnik, koje su u svojoj možda najkvalitetnijoj utakmici turnira povele prvi set 25:20, da bi istim rezultatom izgubile drugi, a treći je sa 15:13 otišao na stranu ekipe iz Bara .

ŽOK Galeb je osvojio prvo mjesto u konkurenciji 12 ekipa iz regiona: Juniorska reprezentacija Zagreba,ŽOK Dubrovnik,4. ŽOK Rudar, ŽOK Triglav, ŽOK Sinj,OK Makarska,ŽOK Solin,OK Trogir, ŽOK Gimnazijalac, ŽOK Tabor i ŽOK Triglav 2.

Kroz 5 mečeva na turniru,sve igračice Galeba su dobile priliku da se odmjere sa protivnicama na turniru.

Za ŽOK Galeb su nastupile: Vujović Nikoleta,Čavić Teodora,Vujošević Lana,Mašanović Marijana,Bulatović Milica,Marotić Lana,Ćaćić Katarina,Mumović Marijana,Nikolić Anđela,Stanišić Zorka,Tvrdišić Tijana i Vučićević Viktorija.

Na kraju turnira su treneri i stručni žiri birali najbolje igračice, kao i postavu turnira pa su tako nagrade otišle u ruke :

Najbolja igračica: Lana Vujošević ( ŽOK Galeb )
Najbolja tehničarka: Gabrijela Stipanović ( ŽOK Dubrovnik )
Najbolji libero : Izabela Štimac ( junior.repr. Zagreba)
Postava : Nikoleta Vujović ( ŽOK Galeb), Katjuša Mohović ( ŽOK Kranj), Ana Ištuk ( junior.repr. Zagreba), Sonja Svrkola (ŽOK Rudar), Teodora Čavić ( ŽOK Galeb ) i Orsula Štaka (ŽOK Dubrovnik)

Foto: Miroslav Dudaš/sportmakarska.com

baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar