Press u Sportsko –rekreativnom centru “Topolica “ Bar

src top 

Na pressu je izvršni direktor Janković saopštio novinarima...

Sportsko rekreativni centar Bar teži da kompletira ponudu za sportiste grada, ekipe koje dolaze na pripreme u Bar, rekreativcima, svim generacijama koje forsiraju zdrave stilove života.

Na osnovu dogovora sa sportistima, predstavnicima sportskih klubova, rekreativcima, koji koriste našu infrastrukturu opremili smo teretanu. Teretana u Sportskoj hali, uz teretanu na otvorenom će biti nove ponude koje će upotpuniti sadržajnost za sportiste i rekreativce.
Planiramo da od 1.jula usvojimo novi cjenovnik. Okvirno, mjesečna karta teretane bila bi 30 eura.

Godišnja karta će vjerovatno biti 150 eura, a dnevna 3-3,5 eura.

Planiramo popuste za tinejdžere, penzionere, i besplatno korišćenje teretana  za djecu sa posebnim potrebama.

Iz Sportsko-rekreativnog centra su najavili da će u dogovoru sa lokalnom samoupravom održavati sva dječija igrališta koja su često na meti vandala.
U periodu koji je pred nama SRC i  grad Bar  će biti domaćini više sportskih kampova, evropskih takmičenja...

U ponedeljak, 17.juna  startuje međunarodni rukometni kamp „Jovanka Radičević”.

Slijedi – Evropsko prvenstvo 22.i 23.juna u organizaciji plesnog kluba Habanera, Adriatic Dance Fest 2024 – takmičenje pod okriljem Plesnog saveza Crne Gore, koje se nalazi na listi licenciranih IDO takmičenja.


Od 26.do 30. juna održava se Kamp fudbalskog kluba Barselona iz Španije sa 128 učesnika koji će raditi sa trenerima iz ovog kluba.


 SRC  je cilj da poveća kvalitet usluga , ali i prihode, i prihodovana sredstva isključivo uloži u nove projekte, i u tome imamo dobru podršku Turističke organizacije Bar i Opštine Bar, kazao je izvršni direktor SRC Janković, najavljujući da će se sledeće godine izvršiti i reparacija atletske staze, potencirajući da Sportsko –rekreativni centar, ima odličnu saradnju sa sportskim klubovima, nevladinim sektorom i vjerskim organizacijama, sve na fonu da SRC “Topolica” bude  zaista  pravo dobro sportsko “Srce Bara”.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar