KK Mornar: Mi smo klub svih građana Bara i naša jedina boja je plavo-bijela

kk mor igokkeea 21

Nakon neprijatne rasprave tokom sjednice Skupštine Opštine Bar čiji je predmet bilo finansiranje KK “Mornar”, saopštenjem za javnost regovali su najpopularnijeg barskog sportskog kolektiva. Saopštenje prenosimo integralno:

Protekle dvije godine bile su najbolje u 43 godine dugoj istoriji Košarkaškog kluba „Mornar“. Klub je postao ABA ligaš, igrao je u Ligi šampiona, pod pokroviteljstvom FIBE, kao i u finalu svih domaćih takmičenja i Balkanske lige. Važnije od svega toga jesto to što je uspio da vrati publiku u dvoranu „Topolica“, koja na svakoj utakmici zdušno bodri svoje ljubimce, ali i uvažava rivale, i što je, nesumnjivo, postao barski brend, o kojem se u superativima govori širom Evrope.

Slobodno se može reći da nikad nije bilo navijanja na jednoj sportskoj priredbi u Baru kao u finišu prošle sezone, u četvrtoj utakmici finala plej ofa protiv podgoričke Budućnosti Voli. Takvo zajedništvo i odanost plavo-bijeloj boji „Mornara“ nezabilježeno je u gradu pod Rumijom. Za „Mornar“ iz srca navijaju svi Barani, bez obzira na godine, nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost. „Mornar“ je klub svih građana Bara podjednako.Tako je bilo, tako će i ostati!

Iz tog razloga smo smatrali da je nužno da se oglasimo nakon saznanja iz sredstava javnog informisanja da je finansiranje KK “Mornar” bilo predmet neprijatne rasprave tokom sjednice Skupštine Opštine Bar. KK „Mornar“ je otvoren za sve dobronamjerne ljude, bilo da imaju namjeru da finansijski pomognu klub ili da budu njegovi prijatelji bez finansijskih obaveza. Svi su dobrodošli i svaka vrsta pomoći u stvaranju velikog „Mornara“ je dragocjena i podjednako vrijedna. Naša jedina boja je plavo-bijela i nema potrebe da joj se dodaje bilo koja politička boja.

Sa Opštinom Bar godinama imamo korektnu saradnju i imamo namjeru da je nastavimo u tom duhu. Kad god obećana sredstva budu pristigla na naš račun, a nema razloga da tako ne bude, dobro će nam doći.

Jedinstven stav Skupštine Opštine prema KK “Mornar” biće nam snažan vjetar u jedra u pripremama za narednu, izuzetno zahtjevnu sezonu, u koju „Mornar“ ulazi još ambicioznije nego prošle godine - kaže se u saopštenju KK „Mornar“ Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar