Mornar kompletan: Stigli Elis i Dikerson (FOTO GALERIJA)

MORNAR 3

Šest dana od početka priprema Mornar je, konačno, kompletan – na današnjem popodnevnom treningu pojavio se i Oktavius Elis, novopečeni krilni centar barskog ABA ligaša, a u večernjim satima u Bar je stigao i njegov zemljak Kol Dikerson.

Za izvanrednu atmosferu na treningu barskog ponosa pobrinuo se i nekadašnji košgeter a potom i trener Mornara Mihailo Pavićević koji je trenutno angažovan u jednom od najboljih kineskih klubova. Pajo je uz osmjeh posmatrao kondicioni trening svog bivšeg kluba, vidno zadovoljan atmosferom u kojoj se najpopularniji kolektiv Mornarove sportske familije priprema za novu, po mnogo čemu, istorijsku sezonu.

O ambijentu u kojem se “plavo-bijeli” spremaju za start nove sezone dovoljno govori i podatak da su današnjem kondicionom treningu prisustvoali svi rukovodioci kluba osim predjsednika Igora Lukšića!

Po završetku treninga na stadionu SC Topolica, Mornarov direktor Marketinga Saša Kovalenko potvrdio je da je u Bar upravo stigao i Kol Dikerson, koji će saigrače upoznati već sjutra u 9 časova ujutro u teretani.

Prvi trening u kompletnom sastavu Barani će tako imati u srijedu popodne u Sali SC Topolica.

Uživajte u foto galeriji sa treninga Mornarovih asova na Madžarici:

{galerija}sport/2016/08/kkmornarstadion{/galerija}

FOTO: JEDRO.BAR

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar