Trofej za kadete Sutomora

Pobjednička ekipa KK Sutomore

Povodom Dana državnosti Crne Gore, Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa KK Sutomore iz Sutomora, pod pokroviteljstvom Opštine Bar, organizovalo je košarkaški turnir za kadete.

Učesnici ovogodišnjeg jedanaestog po redu košarkaškog turnira „Sutomore 2017” bile su ekipe iz primorskih gradova: KK Sutomore iz Sutomora, KK Mogren iz Budve, KK Mediteran iz Bara i KK Sutomore 2. Za najavljene ekipe na terenima OŠ „Kekec” u Sutomoru su nastupali igrači rođeni 2006.godine (mlađi pioniri).

U polufinalnim utakmicama turnira KK Sutomore je pobijedilo KK Mediteran sa 66:65, a nakon toga KK Mogren je nadigrao KK Sutomore 2 sa 73:62.U borbi za treće mjesto KK Mediteran je sa 76 : 54 savladao KK Sutomore 2, dok je pobjednik turnira KK Sutomore nadigrao u finalnoj utakmici KK Mogren sa 82:76.CDPR je pobjednika turnira ekipu KK Sutomore, najboljeg igrača i strijelca, kao i uvijek do sad nagradio prigodnim peharima i medaljama.

Najbolji igrač turnira je Čičić iz KK Sutomore, najbolji strijelac Božović iz KK Mogren, dok je najbolja petorka turnira u sastavu: Božović, Zlajić, oba iz KK Mogren.i Čičić, Dujović i Rajović iz KK Sutomore.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar