Tradicionalni košarkaški turnir povodom Dana državnosti

ilustracija

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa KK Sutomore iz Sutomora, pod pokroviteljstvom Opštine Bar, organizuje povodom Dana državnosti Crne Gore po jedanaesti put tradicionalni košarkaški turnir za kadete.

Pored proslave i obilježavanja Praznika, ovo predstavlja jedan od načina na koji se borimo da djeca uz zdrave stilove života i sport budu zdrava i aktivna, a ne misle na pušenje i ostale bolesti zavisnosti. Stoga košarkaški turnir predstavlja samo jednu od naših stalnih aktivnost u borbi protiv pušenja, kao jednog od glavnih uzroka nastanka kancera.

Učesnici ovogodišnjeg košarkaškog turnira Sutomore 2017 su ekipe iz crnogorskih gradova: KK Sutomore iz Sutomora, KK Mogren iz Budve, KK Mediteran iz Bara i KK Sutomore 2. Za najavljene ekipe će nastupati igrači rođeni 2006.godine (mlađi pioniri).

Tradicionalni košarkaški turnir će se održati na sam dan Praznika u četvrtak 13 i petak 14.jula tekuće godine na terenima OŠ „Kekec” u Sutomoru.
U četvrtak 13.jula odigraće se polufinalne utakmice turnira između KK Sutomore i KK Mediteran sa početkom u 9 sati, a nakon toga KK Mogren i KK Sutomore 2 sa početkomu 11 sati, dok će se drugoga dana turnira u petak 14.jula u 16 sati odigrati utakmica za treće mjesto, a u 18 sati i finalna utakmica turnira.
CDPR će pobjednika turnira, kao i najboljeg igrača i strijelca, kao i uvijek do sad nagraditi prigodnim peharima i medaljama, dok će ostali učesnici dobiti knjige za školsku lektiru ili muzičke CD-e „Naša radost”.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar