TO Bar najavljuje: Coinis Balkan Triathlon Prvenstvo

Triatlon vizual 

Bar će biti domaćin Balkanskog prvenstva u triatlonu.

Turistička organizacija Bar najavljuje Coinis Balkan Triathlon Prvenstvo, koje se po prvi put održava u gradu pod Rumijom u subotu, 23. septembra.
Sa različitim kategorijama trka, uključujući Olimpijsku i Sprint distance za najodvažnije, kao i takmičenja za najmlađe, ovaj događaj nudi sadržaj za sve generacije i nivoe vještina. Pored glavnog događaja, mlađe generacije će imati priliku da se takmiče - od najmlađih učesnika koji će se takmičiti u akvatlonu, do budućih zvijezda triatlona u kategorijama za juniore i mlade. Kategorije Elite, U23 i Junior obećavaju da će okupiti mlade nade triatlona iz cijelog Balkana.
Prijavljeno je više stotina takmičara iz Crne Gore i inostranstva. Pored takmičara, više od hiljadu posjetilaca se očekuje u Baru koji će podržavati svoje omiljene takmičare.
Turistička organizacija Bar prepoznaje značaj ovakvih događaja, koji promovišu naš grad kao atraktivnu sportsku i turističku destinaciju i doprinose razvoju sportskog turizma u Baru i Crnoj Gori. Bar je oduvijek bio grad sporta, te ćemo i budućnosti usmjeriti naše aktivnosti ka promovisanju sličnih događaja u cilju upotpunjavanja turističke ponude našeg grada.
Organizator ove prestižne manifestacije je Triatlon Savez Crne Gore, a glavni sponzor ovog sjajnog sportskog dešavanja je Coinis kompanija iz Podgorice, uz podršku Opštine Bar i Turističke organizacije Bar.
Turistička organizacija Bar poziva sve ljubitelje sporta i turiste da dođu i budu dio ovog sjajnog sportskog takmičenja i podrže mlade nade u njihovoj težnji ka vrhunskim sportskim postignućima!

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar