Uspjeh reprezentacije CG u bodibildingu i fitnesu

bodibild 1 

Tirana / Albanija 15. i 16. april.

Na Evropskom bodibilding i fitnes kupu – 2023 IFBB EUROPEAN CUP, održanom 15. i 16. aprila u Tirani, Albanija, naši reprezentativci ostvarili su izuzetne rezultate.
2023 IFBB European Cup je održan u Kongresnoj palati u Tirani i bio je otvoren za sve IFBB/EBFF pridružene nacionalne federacije iz Evrope. Organizator (Bodibilding i fitnes federacija Albanije) se pobrinuo da cio događaj bude na najvišem nivou. 26 IFBB Elite Pro kartica je bilo dostupno za osvajanje u 12 divizija.
Predsjednik Svjetske bodibilding i fitnes federacije – IFBB dr Rafael Santonja je prisustvovao događaju, kao i izvršni direktor IFBB i predsjednik Balkanske bodibilding i fitnes federacije Gabriel Sebastian Toncean.
Bodybuilding i fitness savez Crne Gore su predstavljali: predsjednik saveza Dražen Vujošević, PR menadžer Vladan Lakić, selektor Srđan Vukićević i takmičari/ke Almedin Bahović, Đorđije Radonjić, Sanja Krnić, Milica Knezić, Azra Šukurica i Nikoleta Vušurović.

bodibild 2
Naša reprezentacija je osvojili dva zlata, tri srebra i jedno četvrto mjesto, što predstavlja jedan od najboljih rezultata u istoriji crnogorskog bodibildinga i fitnesa.
Takmičar Đorđije Radonjić zauzeo je prvo mjesto u kategoriji Men’s Games Classic Bodybuilding Open.
Zlatnu medalju Crnoj Gori donio je i takmičar Almedin Bahović, nastupivši u kategoriji Men’s Wheelchair Bodybuilding Open.
Izuzetan plasman u jakoj konkurenciji kategorije Women’s Bikini Over 169 cm ostvarila je takmičarka Milica Knezić, zauzevši sjajno drugo mjesto. Četvrto mjesto u pomenutoj kategoriji pripalo je takođe našoj takmičarki, Nikoleti Vušurović.
Srebro je donijela i takmičarka Azra Šukurica, koja je nastupila u kategoriji Women’s Bikini up to 169 cm.
Odličan rezultat u kategoriji Master Women’s Bikini 35 Years & Over Open ostvarila je takmičarka Sanja Krnić, zauzevši drugo mjesto.

bodibild 3
Organizacija Evropskog kupa u Albaniji je dokaz da IFBB nastavlja da raste sa pridruženim nacionalnim federacijama iz cijelog svijeta, ulažući u takmičenja na visokom nivou i dajući sjajnu platformu za amatere i profesionalne sportiste da se prikažu u najboljem svijetlu.
Ovo takmičenje je bila i savršena prilika za sportiste da se pripreme za prestižno IFBB Evropsko prvenstvo 2023, koje će se održati od 03. do 08. maja u Španiji (Santa Susanna).
https://bfscg.me/?p=1292

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar