Folder veslanje: Zlatna vesla Bara

jk mornar bar ekipa

Da se ne zaboravi kakvi su  veslači Mornara bili...

Ekipa veslača Jedriličarskog kluba “Mornar” osvojila je prvo mjesto u Portorožu, na 14. Međunarodnoj veslačkoj regati, u konkurenciji 11 veslačkih ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.
pred put
Veslali su četiri trke, startnu sa Veteranima, potom sa ekipom Bakra, polufinalnu sa Rijekom i finale sa fakultetom iz Portoroža.

U posljednjoj trci oborili su rekord staze i na 750 m imali najbolje prolazno vrijeme od tri minuta i 31 sekunde.

spremni

U sastavu ekipe bili su: Dražen Perkolić, Miško Kontić, Bojan Kovačević, Stefan Simić, Marko i Aleksa Karanikić, Predrag i Srđan Buišić, Danijel Perkolić, Željko Iličković, MarkoVučetić, Mirko Čobrenović i kormilar Dušan Radović.

Vođa puta i trener ekipe Miljan Vulić i potpredsjednica JK “Mornar” Vanja Lazarevski nisu krili zadovoljstvo velikim uspjehom barskih veslača.

“Kvalitetan rad, kontinuirani treninzi i vjera u ove momke nisu mogli dati drugačiji rezultat nego zlatni”, kratko je rekao profesor Vulić.

Ovo, treće po redu zlato Mornara značiće za nas dvije mogućnosti - ulazak u zvanični opštinski budžet za sport i mogućnost da učestvujemo na daljim takmičenjima. Naši momci, to zaslužuju”, rekla je Vanja Lazarevski.

put

Predsjednik JK “Mornar” Anto Baković nije krio zadovoljstvo pobjedom u Portorožu: “Dokazali smo koliko možemo na najbolji način - i ne jednom”.

Kako i zašto je sve prestalo, drugi put, onda kada zagrebemo dublje u arhivu Mediteranskog centra fotografije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar