Loše vrijeme, hrabro srce: Dule, Miro i Dragan stigli na Zlatibor!

razglednica

Tandem rekreativaca iz Bara Dušan Kalinić – Miroljub Vuković, pojačan kotorskim triatloncem Draganom Jovanovićem odvezao je juče uspješno i drugu etapu u okviru biciklističke ekspedicije Bar – Beograd!

Etapa Žabljak – Zlatibor duga 180 kilometara odvežena je nešto brže nego Bar – Žabljak, mada vremenski uslovi ponovo nisu bili na strani učesnika ekspedicije.

Fortuna nije bila na našoj strani ni juče kada je riječ o vremenu. Prvog dana tukao nas je jak vjetar juče nas je “otresla” jaka kiša nešto prije Nove Varoši. Potpuno smo pokisli ali smo ovozili odlično i prema planu”, poručio je Kalinić.

Tokom boravka na Žabljaku, barsko-kotorska ekspedicja toplo je dočekana i ugošćena kod poznatog ugostitelja Željka Ćosovića i porodice Mićović u hotelu SOA.

Prijatnno iznenađenje Kalinića, Vukovića i Jovanovića sačekalo je i na Zlatiboru gdje im je priređen doček u čuvenom restoranu nacionalnim ambijentom i jelima Koliba kod Milunke, Slobodana Lečića.

O detaljima vezanim za boravak naših sugrađana i njihovog drumskog saborca iz Kotora na Žabljaku i Zlatiboru opširnije ćemo izvijestiti po završetku ekspedicije.

Nakon odvoženih 360 kilometara, ekipa danas odmara na Zlatiboru.

Pogledajte foto galeriju sa druge etape, od Žabljaka do Zlatibora:

{galerija}sport/2017/5/etapa2{/galerija}

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar