CDPR: KošarkaškI turnir „Sutomore 2022”

 cdpkkk

Utakmice su igrane na  terenu OŠ "Kekec"- Sutomore.

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa KK Sutomore iz Sutomora, tradicionalno, ovog puta petnaesti put, povodom Dana državnosti Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Opštine Bar, organizovalo je košarkaški turnir za kadete.
Učesnici košarkaškog turnira „Sutomore 2022”, koji je ove godine opet bio bio međunarodni, bile su ekipe: KK Sutomore iz Sutomora, KK Dečić iz Tuzi, KK Feniks iz Valjeva i KK Sevojno iz Sevojna (obe Republika Srbija).
Turnir je održan tokom praznika na terenu OŠ „Kekec” u Sutomoru, a za navedene ekipe su nastupali igrači rođeni 2008 i 2009. godine.
U eliminatornim utakmicama turnira KK Sutomore je pobijedilo KK Feniks sa 77 : 74, Sevojno Feniks sa 80 : 78 i Sutomore Dečić sa 98 : 76.
U finalnoj utakmici KK Sutomore je sa 81 : 80 savladalo KK Sevojno i tako postalo pobjednik turnira.
CDPR je kao i uvijek do sada velikim peharom nagradilo pobjednika turnira, ovoga puta znači ekipu KK Sutomore, dok su drugoplasirana i trećeplasirana ekipa dobile prigodne poklone.
Najbolji igrač turnira Jovan Milović iz KK Sutomore i najbolji strijelac Savo Lalević takođe iz KK Sutomore su zasluženo dobili kao nagradu prigodne medalje.

 

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar