12 medalja stiglo u Crnu Goru

ju jitssse 

Uspjeh CG takmičara na Mediteranskom šampionatu ju-jitsu u Bolonji.

Na Mediteranskom šampionatu u ju-jitsu koje je održano u italijanskoj Bolonji od 24-26. juna nastupilo je i 8 takmičara iz Crne Gore od kojih šest iz barskog "Mornara" i dva iz kotorskog kluba "Soko". Veoma zapažen uspjeh postigli su naši reprezentativci i u Crnu Goru donijeli 12 medalja.

Osam puta se slušala crnogorska himna pod svodom sportske dvorane u Bolonji a kolekcija medalja upotpunjena je sa još dva srebra i dvije bronze.

Andrija Golić i Balša Đurišić, drugari iz školske klupe, osvojili su po dvije zlatne medalje, u svojoj U-14 i starijoj U-16 konkurenciji. Takođe dvostrukom zlatnom medaljom okitio se i Kotoranin Luka Trninić kao i Barani, brat i sestra, Savo i Sofija Jaredić. Sreće u finalu ponestalo je Milici Mihaljević i Stefanu Ćoroviću pa su morali da se zadovolje srebrnom medaljom dok je u borbama za bronzu u dvije starosne kategorije izdominirala miljenica barske publike Elena Stojanović.

Crnogorsku ju-jitsu ekspediciju na ovom takmičenju predvodio je stručni štab u sastavu: Saša Boltić, Srđan Stojanović, Olivera Simonovska i Draško Trninić koji ističu nemjerljiv doprinos u pripremama za ovo takmičenje trenera Rafeta Šahmana koji je bio spriječen da putuje u Italiju.

Mali predah pred pripreme za Balkansko i Svjetsko prvenstvo koje kreću polovinom jula mladi džiudžicaši će iskoristiti da se odmore i uživaju u velikom uspjehu koji su napravili na Mediteranskim igrama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar