Lijepa sportska vijest iz Mrkojevića!

okk mrk 2

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević prisustvovao je treningu odbojkašica OOK “Mrkojevići” iz Pečurica u školskoj sali OŠ “Srbija”.

On je posjetio mlade sportiste na poziv kluba koji je održao promociju nove sportske opreme, nabavljene uz pomoć donacije Opštine krajem prošle godine.

Pozdravljajući mlade odbojkašice Raičević je poručio da mu je zadovoljstvo što je Opština bila u prilici da nagradi vrijedan rad, trud i rezultate koji klub postiže. “Ovo je klub koji okuplja djecu, ne samo iz Mrkojevića već i iz drugih djelova grada, ovo je klub koji je potvrda da rad sa mlađim kategorijama uvijek daje najbolji rezultat”, kazao je Raičević, zahvaljujući se i treneru Elviru Bajramoviću.

okk mrk 3

On je podsjetio da je važan prioritet Opštine i to da Mrkojevići dobiju savremenu sportsku salu gdje će stasavati novi šampioni i u kojoj će biti privilegija da se trenira i igraju utakmice. Raičević je rekao da su već preduzeti konkretni koraci sa nivoa lokalne uprave koja je uplatila sredstva na račun škole i finansirala izradu idejnog i glavnog projekta i na čiju inicijativu je Vlada opredijelila dodatna sredstva, te se da smo na dobrom putu da u skorijem periodu Mrkojevići salu i dobiju.

okk mrk 1

Aktivnosti kluba su do sada finansirane isključivo od članarina, pa je od velikog značaja to što Opština prepoznaje i pomaže rad ovog omladinskog kluba i omogućava mladim sportistima bolje uslove za treninge i bavljenje sportom.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar