Mornar igra protiv Partizana

sala SC

Za utakmicu između košarkaša Mornara i Partizana, koja se igra u subotu u „Topolici“ od 17 sati, neće biti slobodne prodaje ulaznica.

Ulazak u dvoranu biti omogućen samo vlasnicima sezonskih karata koji ispunjavaju već poznate uslove Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Uprkos velikoj želji da predstojeći duel sa Partizanom, bude održan u atmosferi kakva pristaje ovakvom sportskom spektaklu, u skladu sa protiv epidemijskim mjerama Instituta za javno zdravlje Crne Gore nismo u mogućnosti da otvorimo kapije naše dvorane svima koji žele da posmatruju utakmicu sa tribina- saopšteno je iz Mornara.

Utakmici neće moci prisustvovati niko ko nema jedan od četiri dokaza iz Nacionalne digitalne Covid potvrde“, a to su dokaz da je osoba potpuno vakcinisana sa propisanim brojem doza vakcine protiv novog koronavirusa koji je izdat od ovlašćene zdrastvene ustanove, i nije stariji od 180 dana, da ima negativan PCR test na SARS-Cov2 ne stariji od 72 sata, dokaz da je osoba preboljela Covid 19 (prošlo ne manje od 10 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa) i negativan antigenski brzi test na SARS-Cov2 ne stariji od 48 sata .

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar