Trijumfovala humanost u Baru

 sc top

Saopštenje - Sportsko – rekreativnog centra  Bar

“Sportsko – rekreativni centar” d.o.o. Bar, uz pomoć sportista započeo je sredinom juna humanitarnu akciju pod sloganom “Dresovi za šampione”, u kojoj je prikupljeno 2.677 eura.

” U proteklih četiri mjeseca svakog ponedeljka, srijede i petka organizovali smo dvadesetčetvoročasovne aukcije na našoj Instagram stranici. Licitiran je veliki broj dresova naših uspješnih sportista. Najveću pažnju privukao je dres Chicago Bulsa, našeg legenarnog crnogorskog asa Nikole Vučevića.

S obzirom na to da je Bar prepoznat kao grad sporta i vrhunskih sportista, u našoj akciji pokazali su da ih pored uspješne karijere krase najvrednije i naljepše čovjekove karakteristike, a to su : humanost i solidarnost na djelu.

Sjajan rezultat akcije dokaz je da su naši dragi sugrađani i sportisti prepoznali misiju pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebinije. Udruženim snagama nastojali smo i nastojaćemo da obezbjedimo svim mališanima šansu za liječenje, za njihovo srećnije i bezbrižnije djetinjstvo.

Velika hvala svima koji su bili dio našeg tima. Nadamo se, da ćemo ovom donacijom uspjeti da pružimo makar mali dio onoga što zaslužuju naši mali superheroji.” – izjavio je Izvršni direktor SRC – a, Branislav Bane Nenezić.

Prikupljena sredstva uplaćena su na Opšti račun fondacije Budi human, a Sportsko – rekreativni centar uručiće zahvalnice za humanost svim ljudima koji su učestvovali u našoj akciji.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar