Predloženo formiranje školskih sportskih društava Bara!

stadion

Direktorima obrazovnih institucija Bara upućen predlog za formiranje školskih sportskih društava Bara.


U cilju daljeg razvoja školskih sportskih aktivnosti na području Opštine Bar urađena je sva potrebna dokumentacija za formiranje ovih institucija, koja je distribuirana osnovnim i srednjim školama na području Opštine Bar. Pored škola, urađena je i dokumentacija za osnivanje sportskih društava i u predškolskim ustanovama.

Na sastanku Društva pedagoga fizičke kulture Opštine Bar, održanog u ponedjeljak 06.februara 2017g. profesori fizičke kulture iz osnovnih i srednjih škola Opštine Bar, jednoglasno su podržali ovu inicijativu. Ukupna obrada materijala, kucanje i štampanje potrebne dokumentacije su doprinos Fondacije „INFO sport CG” - Bar daljem razvoju sporta u Baru.

“Školska sportska društva su udruženja učenika i profesora škola, bez svojstva pravnog lica, koja nemaju svoj žiro-računi i nemaju svoj pečat, već za svaku finansijsku transakciju i korespondenciju koriste žiro-račun škole dok je planirano da Školski sportski savez Opštine Bar bude asocijacija školskih sportskih društava sa područja Opštine Bar sa svojstvom pravnog lica, koje će imati svoj žiro-račun”, kazao je za JEDRO mr. Miodrag Banović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar