Zvanično ime „ponosa Bara“ od sada je Mornar Barsko zlato!

aass 2

Dva možda i najpopularnija barska brenda od povezala su se zajedničkim imenom pod kojim će najpopularniji sportski kolektiv južnog Jadrana nastupati na domaćoj, regionalnoj i evropskoj košarkaškoj sceni!

Zvanično ime „ponosa Bara“ od danas je Mornar Barsko zlato!

Sponzorski ugovor ispred KK Mornara potpisao je predsjednik kluba Đorđije Pavićević a ispred „Barske uljare“ koja proizvodi čuveno maslinovo ulje direktorica Marija Markoč.

aass 3

„Čast mi je i zadovoljstvo što sam danas ovdje da svjedočim jednom interesantnom i važnom događaju – da najtrofejniji barski klub ukrašava svoje ime najnagrađivanijm brendom maslinovog ulja u Crnoj Gori, „Barskim zlatom“. Ova ideja potekla je spontano kako to obično biva sa dobrim idejama kakva je prilika da se Bar promoviše u zemlji i inostranstvu kroz prave vrijednosti – kroz nagrade, uspjehe, mediteranski duh i zdrave stilove života“, prokomentarisala je na ceremoniji potpisivanja ugovora direktorica Barske uljare Marija Markoč. 

Suvlasnik uljare Dragutin Dado Martinović rekao je da su dva brenda promovisali grad u Crnoj Gori i šire i da je dobro da se nalaze uspješni privrednici i sportisti.

„Mislim da je ovo početak jedne veoma uspješne saradnje koja će rezultirati sigurno daljnim i kvalitetnijim razvojem i maslinarstva i uljarstva i u Baru i u Crnoj Gori“, poručio je Martinović.

aass 1

 Prvi čovjek Mornara Đorđije Pavićević naglasio je da ovaj model saradnje treba da bude pokazatelj i drugim kompanijama i klubovima kako bi se uspješno promovisao grad Bar ali i Crnu Goru.

„Možda njismo mogli ljepši dodatak u imenu od ovog Barsko zlato. Ovo je inspiracija da i sledeće poteze koje budemo vukli budu takvi da sve dignemo na još veći nivo iako su i Mornar i Barsko zlato već sada na visokom. Znate da uvijek težim da podignem kvalitet na viši nivo, pa je tako i sada, uz podršku naših dragih navijača, sutra i potrošača kao i komitente koje ćemo imati u proizvodnji barskog ulja. Na ovaj način ćemo dodatno zaštiti sortu Barske žutice a i pokazati još više i regionu i Evropi da u Crnoj Gori može da se ima proizvod vrhunsko kvaliteta kakav je Barsko zlato“, poručio je Pavićević. 

Uspješnu takmičarsku i poslovnu sezonu potpisnicima ugovora poželio je predsjednik Opštine Bar i predsjednik Skupštine KK Mornara Dušan Raičević.

„Samo uvezivanje dva barska brenda je uspjeh za cijeli grad. Ovo je novi početak i za klub i za Barsku ulja, za masilnarstvo u našoj opštini, proizvodnju ulja koja će biti na mnogo višem nivou u odnosu na prethodni period. Čestitam Mornaru i na ovom uspjehu u nadi da će sezona pred nama donijeti uspjehe i povratak navijača u dvoranu a da će nas Barska uljara radovati poslovnim uspjesima“, rekao je Raičević.
Izvor KK Mornar

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

morsko dobro

Logo MPF

tobar