Šahovsko prvenstvo Crne Gore u hotelu Sidro

Hotel Sidro

Hotel Sidro biće domaćin pojedinačnog seniorskog prvenstva Crne Gore u šahu za muškarce od 11. do 21. marta 2017. godine.

Organizator je Šahovski savez Crne Gore a najavljeni učesnici su (redosledom po rezultatu sa poslednjeg prvenstva): Kosić Dragan (velemajstor), Nikola Đukić (velemajstor), Dragiša Blagojević (velemajstor), Blažo Kalezić (velemajstor), Luka Drašković (velemajstor) Milan Draško (velemajstor), Nebojša Nikčević, Vladimir Pajković i Andrej Šuković.

Na završni turnir plasiraće se i tri prvoplasirana sa polufinala a u slučaju otkaza nekog od učesnika, upražnjena mjesta biće popunjena rezervom iz odgovarajuće grupe iz koje je stekao prvo učešća.

Prvenstvo se igra po FIDE pravilima. Nagradni fond je 3.300. eura od čega pobjedniku ide 1.000 eura, druoplasiranom 800 a trećeplasiranom 600 eura.

Novčane nagrade dobiće i četvoroplasirani 400 eura, petoplasirani 300 i šestoplasirani 200 eura. U slučaju diobe mjesta nagrade se dijele po Hortovom sistemu.

Polufinale seniorskog prvenstva Crne Gore održaće se od 17. do 21. februara  2017 godine u sali restorana Sportskog centra u Nikšiću.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar