Barski karatisti putuju u Finsku

 karatete

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas delegaciju mladih karatista iz Bara.

Oni putuju na Evropsko prvenstvo koje se održava u Finskoj od 18. do 23. avgusta. Poželio im je mnogo uspjeha i kazao da su oni pravi reprezent sportskog Bara te da je uvjeren da će na pravi način predstaviti i svoj klub i grad ali, prije svega, državu Crnu Goru.

Delegaciju karatista iz Bara prevođenu trenerima Almirom Cecunjaninom i Vladimirom Mijačem, čine još i Sara Raković, Nemanja Jovović, Arijana Kočan i Lazar Jovović, svi prvaci države u svojim kategorijama. Cecunjanin je izrazio zahvalnost Opštini za stalnu podršku mladim sportistima i kazao da su takmičari mnogo trenirali i da spremni i fokusirani kreću na prvenstvo. Predsjednik Opštine naveo je da ga posebno raduje kvalitet rada karate kluba u Baru i sve veći broj djece koja se sve više interesuju za ovaj sport.

Mladi karatisti koji na Evropsko prvenstvo polaze sjutra, izrazili su velika očekivanja i volju da daju sve od sebe uz namjeru da se u Bar vrate sa medaljama. Ovogodišnje takmičenje u Finskoj, koje se usljed epidemije odlagalo od februara do avgusta, biće posebno izazovno jer se nadmetanja odvijaju bez prisustva publike i uz poštovanje strogih epidemioloških mjera.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar