Ispraćaj reprezentacije paraolimpijaca za Tokijo

paraolimpjci

Sportsko rekreativno društvo OSI „Bar”, danas je u prostorijama Organizacije slijepih u Baru organizovalo svečanost povodom ispraćaja paraolimpijske reprezentacije Crne Gore na Paraolimpijske igre u Tokiju.

Predsjednica sportsko rekreativnog društva OSI “Bar” Marija Božović kazala je: “Čini mi posebnu čast i zadovoljstvo što smo danas u prilici da vas ugostimo. Uvjerena sam da će te se u Tokiju sa uspjehom takmičiti i na dostojanstven način prezentovati našu zemlju.
Crna Gora i Bar se ponose dosadašnjim rezultatima paraolimpijaca, kazao je Predsjednik skupštine društva Veselin Joketić: „Posebno me raduje činjenica da na četvrtim paraolimpijskim igrama na kojim učestvuje Crna Gora imamo do sada najveći broj sportista koji su se svojim trudom izborili da predstavljaju našu državu na ovom najprestižnijem takmičenju.“
"S ponosom ćemo pratiti vaše učešće na Paraolimpijskim igrama, svim srcem navijati za vas i radovati se vašim rezultatima", kazao je Joketić.
Današnjem ispraćaju prisustvovali su reprezentativci : Marijana Goranović i Miloš Spaić, kao i Šef misije crnogorske delegacije u Tokiju Miloš Ranitović i trener paraatletske reprezentacije Veljko Čegar.
Para atletičari Marijana Goranović i Miloš Spaić,učesnici Paraolimpijskih igara u Tokiju završne dvonedeljne pripreme realizuju u Baru.U odličnim uslovima Sportskog centra ,,Topolica'' formu bruse pod stručnim nadzorom trenera Veljka Čegara.

 

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

morsko dobro

Logo MPF

tobar