U nedjelju i ponedjeljak, epicentar sportskih dešavanja u Pečuricama!

musko odbojkasko finale

U okviru 12. Sportskih igara u Mrkojevićima, završeni su turniri u muškoj i ženskoj odbojci.

Fudbalski turnir je u žiži najvećeg interesovanja. Goran Vukčević je najbolji u stonom tenisu, dok su teniseri zakazali polufinalne mečeve.
Na ovogodišnjim igrama, najbolja muška odbojkaška ekipa je „Svi ze JEDNOG“. U velikom finalu momci iz sela Dabezići su slavili portiv višegodišnjih dominantnih odbojkaša iz Gorane sa rezultatom 3:1 (25:19, 25:21, 23:25, 25:10).

Odbojkašice
U ženskom finalu punog preokreta, u duelu ekipa sastavljenih od sjajnih odbojkašica , odnosno članova Omladinskog odbojkaškog kluba “Mrkojevići“, Mrkojevići 2 su bili bolji od ekpe Mrkojevići 1.
Fudbalski turnir je i ove godine izazvao veliko interesovanje. Sinoć je završena grupna faza. U grupi „A“ je viđena velika borba za prolaz u duelu ekipa „Velembusa“ i „Kraje“. Slavili su fudbaleri iz Ostrosa 2:0. Branioci turnira, ekipa „Kameničkog mosta“ je u direktnom duelu grupe „B“ slavila protiv „Kunja“, 3:2. Ovim ekipama će se na drugoj strani suprostaviti dvije ekipe „gladne“ trofeja, na jednoj strani ekipa „Gorane“ koja bez poraza traži put do velikog finala, i na drugoj strani, fizički najdominantnija ekipa turnira, „Ultras“, sa impozantnom gol razlikom 11:0.

fudbal djecaci U15
U kategoriji dječaka U15, u finalu će igradi ekpa „Dubrava“ i „Kunje“.

Mali fudbal, nedjelja, 01. avgust:
20.00h Finale , dječaci U15: „Dubrava“ – „Kunje“
20.30h ½ finale: „Gorana“ – „Kraja“
21.10h ½ finale: „Kamenički most“ – „Ultras“

Fudbalske sudije

Gorana

Kamenički most i Kunje

Kraja

Najbolji u Stonom tenisu je Goran Vukčević, vicešampion je Haris Šabović, treće mjesto je pripalo mladoj dami, Melisi Useinović.

Svi za jednog

Ultras

Velembusi
Tenis se privodi kraju, u toku su polufinalni mečevi.

program zavrsne veceri
Završno veče manifestcije je u ponedjeljak, 02.avgusta, od 19.30h će najmlađi fudbaleri iz Mrkojevića odigrati svoj revijalani susret. Nakon najmlađih, veterani iz Starog Bara i Mrkojevića će u tradicionalnom egzibicionom susretu, zabaviti publiku pred veliko finale koje je zakazano od 20.30h.
Ceremonijalno zatvaranje manifestacije je od 21.15h. Od 22h pa do ponoći planiran je koncert za koji će biti zadužen „Ari band“ .
Iz OO igara apeluju na sve posjetioce da u nedjelju i ponedjeljak propisno parkiraju svoje automobile u blizini sportskih terena u Pečuricama, kako bi se izbjegle moguće kolone i zastoji u saobraćaju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar