FOTO: Kad u Topolici proključa

oko terena by Anto 19

Smirile su se strasti nakon velikog crnogorskog derbija u okviru ABA lige i pobjede Mornara protiv Budućnosti i sudija koje su uspjele da meč učine neizvjesnim do samog finiša, uprkos odnosu snaga na terenu.

Mornar se u teškom trenutku, lišen pomoći jednog od glavnih igrača tokom minule dvije sezone Lamont Džonsa, umora od napornog gostovanja u Litvaniji, uzdigao i obradovao svoje odane navijače u prepunoj Sali Topolica.

Adrenalinska eksplozija izabranika Đorđija Pavićevića i kompletnog stručnog štaba viđena u nedjelju predveče, bila je i najbolja pozivnica za naredne mečeve Mornara.

Detalj koji ohrabruje pred nastavak sezone su emocije s kojima je Oktavius Elis reagovao u kritičnim trenucima meča protiv Budućnosti, kao i navijanje povrijeđenog Moma Džonsa. Takav naboj sportskih strasti odlikuje samo igrače koji grad i klub u kojem žive i igraju doživljavaju kao svoj.

Ovaj osvrt kao uvod u fotogaleriju kojom želimo da čitaoce Jedra još jednom podsjetimo na sjajnu predstavu uTopolicu gdje Mornar u srijedu od 20:30 igra svoj poslednji ovosezonski meč FIBA lige šampiona, protiv Strazbura.

Uživajte u fotografijma Anta Bakovića, selfiju Mornarovih igrača nakon meča:

{galerija}sport/2017/1/topolica{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar