U Podgoricu za finale...

vranjes

Košarkaši Mornara savladali su Studentski centar u prvoj utakmici polufinala plej-ofa državnog prvenstva 95:88 i pokazali da njihove ambicije nisu usahle, bez obzira na drastično izmijenjen sastav u odnosu na onaj koji je igrao u ABA ligi.

Junak utakmice bio je Nemanja Vranješ koji je postigao 33 poena. Slobodna bacanja je šutirao 6/6, za dva poena 6/6 i trojke 6/5, uz indeks uspješnosti 38.
- Ovo je jako bitna pobjeda za nas jer smo veoma oslabljeni. Važno je da smo odbranili domaći teren. Pokušaćemo da već u Podgorici izborimo finale. Mislim da je najljepša stvar u svemu što su mladi igrači Mornara iskoristili šansu na najbolji mogući način. Pokazali su da su budućnost Mornara i da na njih klub može ozbiljno da računa – kazao Vranješ.

jeremic

Marko Jeremić, kao i uvijek, nije štedio sebe i davao je ton igri Mornara.
- Ušli smo maksimalno ozbiljno u meč i ukoliko budemo imali isti takav pristup u Podgorici, vjerujem da ćemo obezbijediti finale u dvije utakmice – istakao je Jeremić.
Revanš meč polufinala plej-ofa Studentski centar – Mornar biće odigran u Podgorici danas, utorak, 8. juna, od 17 časova.

M. V.

auto klime bakovic 1