Akcija za Božidara Nikolića- Čarlija

charli kolica

Pročitala sam na Čarlijevom FB profilu njegovu objavu, da mu je zbog fizičke nemogućnosti tj.slabosti ruku,viška kilograma i starosti, otežano da vozi obična invalidska kolica- piše Sehida Seka Bajramović na svojoj FB strani i pokreće akciju da se nabavi elektro specijalizovani-namjenski skuter za Čarlija.

Teška je situacija Čarlija, koji se cijelog života bori se sa cerebralnom paralizom ,samim saznanjem da će sve manje biti medju nama,da više neće moći aktivno pratiti i biti aktivan u našim dješavanjima u gradu,da je zapao ponovo u poteškoće kretanja.

Mislim da malo ljudi zna za ovu potrebu Čarlija I da je naš Čarli zaslužio da dobije donacijama ovaj skuter I bude još dosta godina prisutan u građanskom aktivizmu!-piše Seka.
Seka,nadalje piše:”Pokrećem akciju da se Čarliju prikupi novac za ovaj skuter! Novac možete ostaviti u Narodnoj kuhinji Bar.

Skuter koji mu je neophodan košta oko hiljadu eura. Ako želite da pomognete u nabavci ovog pomagala, otvoren je I žiro račun kod Erste banke na koji možete uplatiti novac: 540-32021113-77 na ime Božidar Nikolić.

Baneb dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar