Novo radno vrijeme turističko-informativnih biroa

too bar

Raspored rada...

Turistička organizacija Bar obavještava turiste i građane da će od petka, 04.10.2024. godine turističko-informativnih biroi na teritoriji Opštine Bar primjenjivati radno vrijeme u skladu sa manjim intezitetom turističkih aktivnosti u zimskom periodu.
Prema Zakonu o boravišnoj taksi , izdavaoci smještaja su dužni da izvrše prijavu gostiju koji borave u njihovom smještaju u roku od 24 časa od ulaska u Crnu Goru.
Novo radno vrijeme turističko informativnih biroa je slijedeće:
TIB Topolica: ponedeljak-subota od 7h do 20h, nedelja od 09h do 14h
TIB Virpazar: ponedeljak-petak od 8h do 16h, vikend neradan
TIB Šušanj: ponedeljak-petak od 07h do 15h, vikend neradan
Turističko-informativni biroi su centralna tačka za pružanja informacija o turističkim atrakcijama, smještaju, restoranima, manifestacijama i ostalim sadržajima u gradu. Pored pružanja turističkih informacija, u turističko-informativnim biroima stanodavci mogu prijaviti boravak gostiju.
Pozivamo sve izdavaoce smještaja, da registruju smještaj i na taj način ispune svoju zakonom propisanu obavezu. Registrovani izdavaoci smještaja stiču značajnu konkurentnu prednost jer se nalaze u bazi podataka TO Bar, koja ima zadatak da ga promoviše na digitalnim kanalima i preko reklamnih materijala i brošura.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar