Otvara se lovna sezona u lovištu “Bar”

kraja mejjje 3 

Otvaranja je zakazano za nedelju 06.10.2024. godine.


U lovištu „ Bar“ će na mnogobrojnim terenima duž Mrkojevića, Krajine i Crmnice biti prisutni lovci kako u pojedinačnom lovu tako i organizovanim grupama . Ovim putem želimo obavijestiti izletnike , planinare, izviđače i ostale ljubitelje prirode da će lovci biti prisutni do kraja lovne sezone i po planinskim prevojima Sozine,Sutormana, Lisinja i Rumije te predlažemo međusobno obavještavanje i saradnju oko planiranja i organizacije u cilju što boljeg korišćenja prostora a i bezbjednosti.

kraja mejjje 1
Lov na divlje svinje će kao i do sada biti organizovan po grupama na unaprijed određenim lokalitetima o čemu će biti obaviješten i Centar bezbjednosti Bar .
Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

kraja mejjje 2
Apelujemo na sve građane da čuvaju prirodu, ne odlažu otpad i ne pale vatru na rizičnim mjestima za izazivanje požara ili ostavljaju upaljenu vatru bez nadzora.
Povodom otvaranja lovne sezone 2024/25 u nedelju 06.10.2024. godine za lovce će biti organizovan svečani ručak u restoranu „ Teuta“ u Ostrosu, saopštio je Izvršni director DOO „ Lovstvo“ Bar Brnjada Marko

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar