Humanost vlasnika kompanije Kalamper na djelu!

anastaz kalamp

Kompanija Kalamper obezbijedila sredstva za operaciju Aleksandre Avramović

NVU Žene Bara dostavile su apel javnosti za prikupljanje sredstava za operaciju i dalje liječenje Aleksandre Avramović. Aleksandri je za operaciju potrebno 10,603 eura, a za postoperativni proces oko 4500 eura.

Tridesetak minuta nakon javnog apela iz NVU Žene Bara obavijestili su javnost da će troškove operacije pokriti kompanija Kalamper.

„Vlasnici kompanije Kalamper, osvjedočeni barski humanisti, snosiće troškove operacije“, potvrdila je predsjednica udruženja Ljiljana Vujović.

iz NVU Žene Bara naglašavaju da se akcija prikupljanja novca nastavlja u cilju obezbeđivanja sredstava za rehabilitaciju.

„Aleksandra Avramović, majka, supruga, mlada žena operisana je prvi put 11.11.2022 u bolnici Risan. Na žalost, tumor se vratio i posle konsultacije sa dr. Savićem u Risnu rečeno je da mora operisati u BG, na klinici ATLAS, jer je operacija delikatna, opasnija nego da se radi na mozgu Njegova preporuka je da ovde nema uslova jer je spinalna hirurgija u povoju. Cijena operacije iznosi : 10.603e, a oporavak je od 1-2 godine uz fizioterapeutsko liječenje koje iznosi oko 4,500e. Nekome je ova cifra ništa, a nekome je život. Molim Vas dobri ljudi, pomozimo Aleksandri. Ima nas toliko da po euro uplatimo, bićemo ta mala karika spasa za ženu i majku pred kojom je teška borba za život“, stoji u apelu.

Detalji za uplate:

NVU Žene Bara

565-3443-40

Lovćen banka

Sa naznakom: pomoć za Aleksandru

Izvor: Primorski.me / by Sonja Jovanović

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar