Javna rasprava važna za Sutomorčane

raspravv

Više o tome...

Saopštenje Opštine Bar povodom Javne rasprave o Nacrtu Izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana “Sutomore – centar” i Izvještaju o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu te planirane prezentacije tim povodom prenosimo integralno.
Opština Bar:
Javna rasprava o Nacrtu Izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana “Sutomore – centar” i Izvještaju o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu
Opština Bar obavještava građane da će se, u organizaciji Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, održati javna rasprava o Nacrtu Izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana “Sutomore - centar” i Izvještaju o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu. Rasprava će trajati u periodu od 11. septembra do 07. oktobra 2024. godine.
Pozivamo sve zainteresovane da svoje predloge, sugestije i komentare dostave Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine (IV Proleterske brigade br. 19, Podgorica), putem pošte ili ličnom predajom na arhivi Ministarstva, radnim danima od 08:00 do 13:00 časova, zaključno sa 07. oktobrom 2024. godine. Predlozi se takođe mogu slati putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do istog datuma.
U okviru ove rasprave, Ministarstvo će, u saradnji sa Opštinom Bar, organizovati javnu prezentaciju Nacrta Izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana “Sutomore – centar” u Velikoj sali Skupštine Opštine Bar, dana 23. septembra 2024. godine, u periodu od 11:00 do 14:00 časova.
Pozivamo građane i stručnu javnost da prisustvuju prezentaciji i aktivno učestvuju u raspravi.
Za više informacija i pristup planskim dokumentima, posjetite zvanični sajt Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine: www.gov.me/mdup/javne-rasprave.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar