Čovjek & more

 covek more

Institut za biologiju mora poziva...

𝐏𝐎𝐙𝐈𝐕 𝐳𝐚 𝐢𝐳𝐫𝐚𝐝𝐮 𝐥𝐢𝐤𝐨𝐯𝐧𝐢𝐡 𝐫𝐚𝐝𝐨𝐯𝐚, 𝐤𝐨𝐥𝐚𝐳̌𝐚 𝐢 𝐬𝐤𝐮𝐥𝐩𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐦𝐮 “𝐂̌𝐨𝐯𝐣𝐞𝐤 𝐢 𝐦𝐨𝐫𝐞”

Draga djeco, nastavnici i dragi prijatelji mora iz NVO sektora, Institut za biologiju mora, Univerziteta Crne Gore vas poziva da date svoj doprinos očuvanju našeg mora, izradom likovnih radova, kolaža i skulptura na temu „Čovjek i more“.
Detalje konkursa možete naći na: https://www.ucg.ac.me/.../181501-poziv-za-izradu-likovnih...
Vaši radovi će biti predstavljeni na Trećoj naučnoj konferenciji Zaštita biodiverziteta Jadrana – AdrBioPro 2024 u Galeriji Kulturnog centra „Nikola Đurković“ Kotor, kao i široj javnosti putem društvenih mreža. U cilju promocije i shvatanja važnosti očuvanja našeg mora obezbijedili smo nekoliko interesantnih nagrada za najbolje radove konkursa.
KATEGORIJE UČESNIKA
Prema starosnom uzrastu definisane su četiri kategorije učesnika, i to:
• Predškolski uzrast
• Niži razredi osnovne škole
• Viši razredi osnovne škole zajedno sa srednjom školom
• NVO sektor
KALENDAR AKTIVNOSTI
Svi radovi koji konkurišu se moraju dostaviti najkasnije do 𝟐𝟐. 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟒. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞. Likovni radovi se mogu slati poštom od početka objave Poziva dok se kolaži i skulpture dostavljaju isključivo u periodu od 10. do 22. septembra. Kontakt osoba za dostavu je dr Vesna Mačić e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Svi radovi će biti objavljeni na Facebook stranici Instituta za biologiju mora i nagrade će biti dodijeljene na osnovu 𝐧𝐚𝐣𝐯𝐞𝐜́𝐞𝐠 𝐛𝐫𝐨𝐣𝐚 𝐠𝐥𝐚𝐬𝐨𝐯𝐚 𝐨𝐝 𝐨𝐛𝐣𝐚𝐯𝐞 𝐝𝐨 𝐩𝐨𝐜̌𝐞𝐭𝐤𝐚 𝐤𝐨𝐧𝐠𝐫𝐞𝐬𝐚.
U zavisnosti od broja pristiglih radova i kvaliteta planirano je da se likovni radovi i kolaži izlože u Galeriji Kulturnog centra “Nikola Đurković” u Kotor, tokom trajanja konferencije AdriBioPro 2024 (1-4. oktobar) koja je kao prva sedmica u oktobru ujedno i Dječija nedjelja. Skulpture će biti izložene u dvorištu Akvarijuma Boka dok će pobjednička skulptura biti izložena takođe u pomenutoj Galeriji.
Adresa za dostavljanje radova je:
Institut za biologiju mora
(za poziv “Čovjek i more”)
Put I bokeljke brigade 68
85330 Kotor
Kontakt osoba: dr Vesna Mačić, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
𝐑𝐚𝐝𝐮𝐣𝐞𝐦𝐨 𝐬𝐞 𝐯𝐚𝐬̌𝐢𝐦 𝐤𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐧𝐢𝐦 𝐝𝐨𝐩𝐫𝐢𝐧𝐨𝐬𝐢𝐦𝐚 𝐢 𝐚𝐤𝐭𝐢𝐯𝐧𝐨𝐦 𝐮𝐜̌𝐞𝐬̌𝐜́𝐮 𝐮 𝐨𝐜̌𝐮𝐯𝐚𝐧𝐣𝐮 𝐧𝐚𝐬̌𝐞𝐠 𝐦𝐨𝐫𝐚! -saopštili su Organizatori.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar