Radovi na putu Bar – Kamenički most – Krute su počeli

kruttee 

Predsjednik Raičević o početku radova...

Projekat rekonstrukcije puta R-29, u dužini od 15 km i vrijednosti 12,2 miliona eura, konačno je u realizaciji i donosi dugo očekivanu promjenu za građane Bara i Ulcinja.

krutt
“Ako ijedan put u saobraćajnoj mreži crnogorskih puteva zaslužuje epitet puta prijateljstva i jedinstva to je putni pravac R-29. Najveću zahvalnost upućujem lokalnom stanovništvu, ali nikako ne smijemo da zaboravimo našu dijasporu koja nas je toliko godina opominjala da krenemo što prije u realizaciju ovog projekta. Ovaj put definitivno znači život, ostanak, opstanak, ali i povratak" - kazao je predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević.
Video: https://www.facebook.com/BarOpstina/videos/1682770312481453

Opština Bar je ovaj projekat označila kao prioritetan, uključivši ga u Strateški plan 2020-2025, i preduzela konkretne korake za njegovu realizaciju, uključujući inicijativu kojom je u novembru 2019. godine ova putna dionica dobila status regionalnog puta kao i sredstva od gotovo 800.000 eura za eksproprijaciju zemljišta i pripadajućih poljoprivrednih pripadnosti što nije konačan iznos jer Opština izražava spremnost da obezbijedi dodatna sredstva za eksproprijaciju.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar