Bar: 24.000 eura za podršku razvoju zanatstva

zannatt 

Opština Bar raspisala II Javni poziv...

Opština Bar objavljuje II Javni poziv za učešće u Programu za podršku razvoja zanatstva kroz finansijsku podršku. Poziv je otvoren za sve zanatlije, preduzetnike i privredna društva registrovana u skladu sa Zakonom o privrednim društvima i Zakonom o zanatstvu, kao i za nezaposlena lica sa prebivalištem u opštini Bar.

Program ima za cilj unapređenje postojećeg poslovanja zanatlija, započinjanje novih zanatskih biznisa, kao i otvaranje novih radnih mjesta. Ukupno opredijeljena sredstva iznose 24.000 eura, dok maksimalan iznos sredstava po odobrenom projektu iznosi 3.000 eura. Posebne povlastice se odnose na preduzeća u vlasništvu žena i mladih do 30 godina, koja mogu dobiti finansiranje u iznosu od 100% opravdanih troškova.

Odobrena sredstva mogu se koristiti za nabavku opreme, promociju zanata, te obuke i edukaciju. Prijave su otvorene 30 dana od dana objavljivanja ovog poziva, a prijavna dokumentacija se može preuzeti na web sajtu Opštine Bar ili u Građanskom birou Opštine.

Svi zainteresovani mogu dobiti dodatne informacije putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona 030/301-446 i 030/301-470, kao i lično u kancelarijama Sekretarijata za privredu. Takođe, 17. septembra 2024. godine biće organizovan „Info dan“ u zgradi Opštine Bar, kancelarija 139, u periodu od 11:00 do 13:00 časova, gde će se pružiti dodatna pojašnjenja o ovom Javnom pozivu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar