Humanost izražena djelom...

ulicc

Tea, Ivana i Nebojša svirali i pjevali za Feđu Alkovića

tea ivana neb

Barska pjevačica Tea Šufta i “Grimm” dvojac Ivana Janković i Nebojša Đukanović pjevali su i svirali vsinoć na barskom korzu, ispred Dvorca kralja Nikole, kako bi skupili novac za liječenje sedmogodišnjeg dječaka Feđe Alkovića.

“Tea je inicirala svirku, odmah smo prihvatili, dobili smo struju od pizzerije ‘Ćao’, postavili instrumente i razglas , objasnili koje su nam namjere i ljudi su odlično reagovali”, rekla je za Bar info i Radio Bar Ivana Janković. 

Nastup ovog trojca, u (un)plugged formi, tokom koga su izvodili i strane hitove i one na jezicima koji se lako razumiju, nikoga od posjetilaca nije ostavio ravnodušnim više od dva sata. Barani i njihovi gosti su pjevali i igrali, donirali koliko je ko mogao i želio.

Prikupljeno je 948 eura.

“Hvala svima! Beskrajno! Na svakom doprinosu, osmjehu, podršci, nismo mogli ovo bez svih vas punih ljubavi. Zajedno smo uvijek jači. Veliko hvala Ivani i Nešu koji su bez razmišljanja pristali da udružimo snage, bila mi je čast. Najveća hvala Njoj – muzici, zbog koje živim”, napisala je nakon nastupa Tea Šufta na društvenim mrežama.

Autor: Željko Milović

Da podsjetmo...
Dječaku Feđi Alkoviću je potrebna naša pomoć i novac za liječenje. Nakon uspješno završene operacije u Istanbulu gdje su ljekari uklonili još jedan tumor, liječenje treba da nastavi u Španiji
Pomoć za Feđu Alkovića možete donirati kod CKB banke na ime Milena Alković 510-0210988215028-20

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar