Bajković: Spremni smo da radikalizujemo proteste

 baja Bajkovicc

Mještani Crmnice, Virpazara i okolnih sela planiraju da ponovo blokiraju prolaz tunelom Sozina.

Jedan od inicijatora protesta, Dragoljub Bajković je najavio da su spremni i na radikalizaciju protesta ako se njihovi zahtjevi ne ispune.
“Mi smo se sve dogovorili sa Opštinom, Mjesnom zajednicom i kompanijom Monteput, ali je odjedanput druga priča. Mi se ne koristimo lažima i obmanama. Ono što smo dogovorili mi smo ispoštovali, a oni što rade je njihov problem i zato ćemo vjerovatno morati malo radikalnije i duže protestovati. Vjerovatno ćemo poći i na druge lokacije, te protestovati pred Opštinom Bar jer ne rade u korist svog naroda, već gledaju lične interese. Zašto ne sjednemo, potpišemo ugovor i završimo sve? Zašto traže da pravimo probleme bez potrebe? Vjerovatno ćemo radikalizovati proteste pred Opštinom Bar i ovdje kod tunela Sozina,” naveo je Bajković.
On je takođe napomenuo da se šalje pogrešna slika da protesti prave problem za turističku sezonu i funkcionisanje saobraćaja, te ukazao na neke druge probleme u infrastrukturi.
“Nisu problem ovi ljudi ovdje. Evo ministarki prilika da se pokaže kako je dobra ministarka saobraćaja, neka napravi pet podvožnjaka ili pasarele i neka riješi problem koji se tiče saobraćaja u Sutomoru i Baru. To je veliki čep koji se pravi svake godine,” dodao je Bajković.
Inicijatori protesta su najavili da će o daljim koracima obavijestiti javnost u narednim danima, te očekuju da se potpiše pravno obavezujući ugovor kojim bi se riješio problem, za koji ističu da traje već 20 godina.
Izvor: Media biro

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar