Your job „ Zapošljavanje mladih – izazovi i prilike ”

karitas skul 

Saopštenje Caritasa Crne Gore

Caritas Crne Gore će realizovati dvije radionice u sklopu programa Your job. Your job je regionalni program koji se pored naše zemlje realizuje i u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Makedoniji i Srbiji.
Cilj ovog projekta jeste pružanje podrške mladima na Balkanu u zapošljavanju, osnaživanje mladih kroz prilike za povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada, pružanje finansijskih sredstava, besplatnih obuka i mentorstva za pokretanje biznisa.

Obavještavamo sve zainteresovane da su otvorene prijave za dvije besplatne radionice:
1. Digitalni marketing koji će se održati u Omladinskom klubu u Baru 29. Jula u 17h. Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeH5Drd5CHijUWAzfMfzwLKvr-YSqJjczQnzAg6_TDE9Qk5Hw/viewform?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2xYpnuq3t9Xr-aqoddUFSF4VN_bx9Z-1JxdMYpN-ToxHYBqy1aUCZB3-w_aem_C4UuvegPJ5RvRE9IKFEjKQ

2. Radionica Emocionalna inteligencija će se održati 31. jula od 17h na istom mjestu. Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTrwthffXekRAv65Ez3F_xe6UoFDaLeBuyFXHdadYOggwbNg/viewform?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1wmgzgXUxGn-8mI2lbOKcBmjkIRMpfckPBYbUiK5WJB7prpCrjS2_fw3s_aem_GgMjS2MjjuJmegr-EPk8Vg

Radionice su predviđene da traju po tri sata.
Trener je Nemanja Raičević, sertifikovani predavač i savjetnik za mlade osobe do 30 godina.
Your job je finansiran od strane njemačke inicijative Renovabis i Austrijskog Caritasa.
Caritas Crne Gore poziva sve zainteresovane da se prijave. Broj učesnika je ograničen.
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar