Raspisan tender!

vrt plan

Traži se izvodjač radova gradnje novog vrtića na Topolici.

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za odabir izvođača za I fazu radova na objektu JPU “Vukosava Ivanović Mašanović”, Bar, procijenjene vrijednosti 3.3 miliona eura.

Tender se realizuje u okviru Memoranduma o saradnji na realizaciji prioritetnih infrastrukturnih projekata u oblasti obrazovne infrastrukture u opštini Bar koji su potpisali ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović i predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević.

Cilj Memoranduma je zajednička realizacija prioritetnih infrastrukturnih projekata u oblasti obrazovanja na području Opštine Bar, čime će se značajno unaprijediti kvalitet školske infrastrukture i podići nivo kvaliteta obrazovanja.

Projekti koji su obuhvaćeni Memorandumom, osim izgradnje novog vrtića na Topolici, podrazumijevaju i izradu idejnog arhitektonskog rješenja za novu barsku gimnaziju, kao i rekonstrukciju i dogradnju više osnovnih, srednjih škola i predškolskih ustanova u Baru i uređenje školskih dvorišta na čemu će se intenzivno raditi u narednom periodu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar