Dobili smo zamolnicu ...

lgbt sl

Svako istraživanje treba podržati i odvojiti malo vremena za iskazati svoj stav.

Zamolnicu prenosimo integralno.
Poštovani sugrađani,
NVO "Akcelerator preduzetništva" Bar poziva sve stanovnike opštine Bar da se pridruže istraživanju o povećanju društvenog prihvatanja LGBTIQ osoba. Naš cilj je senzibilizacija lokalnih institucija i društva o pravima LGBTIQ zajednice i borba protiv diskriminacije.
Pozivamo takođe vlasnike turističko-ugostiteljskih objekata da popune anketu o stavovima i mogućnostima kreiranja "friendly" okruženja za LGBTIQ turiste https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexJDq6MDO2JruKu-IY0iegGVlBJ_oGvZ3HOsDvp5WnbJqAtQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0
Ovo istraživanje sprovodimo u skladu s aktivnostima iz Lokalnog akcionog plana za unaprijeđenje kvaliteta života LGBTIQ osoba u opštini Bar za period 2023-2025.Srdačno zahvaljujemo opštini Bar na njihovoj podršci i finansijskoj pomoći.
Vaši odgovori su od velikog značaja za unapijređenje kvaliteta života LGBTIQ zajednice. Molimo vas da popunite anketu i zajedno sa nama gradite bolje sutra.
https://docs.google.com/forms/d/1FaHPxmTdD9bxk8cyjoBbbb8jPVq_eJRuKv6-t56kuY0/edit
Svaki glas i svaki odgovor čine razliku. Vaša podrška je ključna za stvaranje zajednice u kojoj su svi dobrodošli i poštovani.
Hvala vam na podršci!
S poštovanjem, NVO “Akcelerator preduzetništva”,Bar

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar