TO Bar: Ljeto sa zvijezdama počinje 12 jula

Ljeto zvijezda 

Saša Matić  otvora tradicionalnu manifestaciju TO Bar ,,Ljeto sa zvijezdama''

Turistička organizacija Bar najavljuje početak tradicionalne manifestacije ,,Ljeto sa zvijezdama", u sklopu koje ćemo u toku jula i avgusta organizovati 5 koncerata regionalnih muzičkih zvijezda.
Tradicionalna manifestacija ,,Ljeto sa zvijezdama" počinje 12. jula 2024. godine na Šetalištu kralja Nikole koncertom regionalne muzičke zvijezde Saše Matića. Petkom veče, tokom jula i avgusta, goste će zabavljati poznata imena sa muzičke scene Crne Gore i regiona.
Nastupima međunarodno priznatih umjetnika, festival ,,Ljeto sa zvijezdama" garantuje raznolik spektar muzičkih žanrova koji će zadovoljiti svačiji ukus i preferenciju. Goste će zabavljati: Saša Matić (12.07.), Sergej Ćetković (19.07.), Dženan Lončarević (26.07.), Petar Grašo (02.08.) i Isak Šabanović (09.08.).
Ulaz na svih 5 koncerata će biti slobodan.
Manifestacija ,,Ljeto sa zvijezdama" obećava da će još jednom afirmisati Bar kao grad dobrog provoda i destinaciju za sve generacije.
Pozivamo sve ljubitelje dobre zabave i muzike da nam se pridruže i zajedno sa nama dožive čaroliju ljeta u Baru. Dobro došli na ,,Ljeto sa zvijezdama'' – manifestaciju na kojoj se stvaraju najljepše uspomene, saopštila je Stručna služba TO Bar

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar