Razvoj Bara kao turističke destinacije kroz EU fondove

stand to

Saopštenje za javnost...

 

Turistička organizacija Bar predstavila je turističku ponudu destinacije na Sajmu evropskih projekata u Podgorici, koji je održan 08. juna 2024. godine u organizaciji Privredne komore Crne Gore. Događaj je okupio brojne organizacije, institucije i preduzeća iz cijele Evrope, pružajući im platformu za prezentaciju svojih projekata i inicijativa koje doprinose razvoju turizma, ekologije i održivog razvoja.
Cilj održavanja sajma je skretanje pažnje na značaj evropskih fondova, predstavljanje i promociju dobrih primjera njihovog korišćenja, kao i ukazivanje na potencijale koji se nude institucijama, privrednim društvima i društvu uopšte.
Učešće na Sajmu evropskih projekata bila je izuzetna prilika da se predstave potencijalni budući projekti Turističke organizacije Bara i uspostave novi kontakti sa partnerima iz čitave Evrope. Naša vizija je da Bar postane prepoznat kao atraktivna turistička destinacija koja nudi autentična iskustva i visok nivo usluge, a upravo nam evropski projekti pomažu da tu viziju ostvarimo.
Tokom sajma, posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa raznovrsnim sadržajem i atrakcijama koje Bar nudi, a ponuda je promovisana je na brendiranom štandu gdje se tokom događaja djelio propagandni materijal.
U potpisu Stručna služba TO Bara

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar