TO Bar za najmlađe priprema zanimljiv Dječji vikend

decji vikend

Nastupajući vikend,13. i 14. april,  biće posvećen igri, zabavi i edukaciji za djecu svih uzrasta!

Turistička organizacija Bar sa zadovoljstvom najavljuje dolazak Dječjeg vikenda, jedinstvenog događaja posvećenog našim najmlađim posjetiocima. Ovaj vikend, 13. i 14. april, biće posvećen igri, zabavi i edukaciji za djecu svih uzrasta!
Kutak za kreativnost će se održati na Šetalištu kralja Nikole, sa početkom u 10:30 časova. Tokom Dječjeg vikenda, mališane očekuje sadržajan program uz kreativne radionice, animatore i klovna, ples i umjetnost! Za dobar provod tokom Dječjeg vikenda, pobrinuće se DJ Mandozica, Žarko Žabac i Rent a Party Montenegro.
Sa željom da mališanima i roditeljima uljepšamo vikende, nova manifestacija u organizaciji TO Bar će se održavati više puta godišnje.
Ovakve manifestacije su idealna prilika za porodice da provedu kvalitetno vrijeme zajedno, stvarajući lijepe uspomene. Dječji vikend obećava da će biti pun smijeha, radosti i avanture i radujemo se da dočekamo naše mališane!
Pogledajmo, bar na kratko, svijet očima djeteta! Pozivamo vas da budete naši gosti u Baru 13. i 14. aprila i obećavamo dane pune zabave, plesa i umjetnosti!- saopštili su iz TO Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar