Trifke započeo pripreme za trku

sut bic

Očekuje pomoć lokalne zajednica.

Počeo sam sa pripremama imanja Planinskog doma Sutorman Soko za održavanje predstojeće biciklističke trke početkom juna ove godine , napisao je na svojoj FB stranici.
Čeka me veliki posao , priprema staze za takmičenje u dužini od 2 km , sredjivanje i košenje prilaznog puta do planinskog doma u dužini od 1,5 km , sredjivanje i košenje samog imanja veličine oko 4 hiljade kvm.
Čekam odgovor Turističke Organizacije i SO Bar za finansijsku podršku. Ovo je veliki projekat, vezan i za turističku ponudu grada, tako da ne mogu bez pomoći zajednica iznijeti sve troškove sam , a pogotovu troškova samog tradicionalnog takmičenja u junu.
Ovom prilikom bih se zahavlio svi prijateljima i sponzorima u proteklih 10 godina koji su pomagali ovo takmičenje Radomir Cakan Novaković , Vlad Tomasevic , SO Bar , Obuka Pomoraca Bar ,Turisticka Organizacija Bar , Štamparija Krug , Krsto Todorović , Vodovod , Luka Bar , Pakorini , A-3 , Kladionice Lob, Kip - Kop Luković, Imanje Guvno Tomići a posebno hvala Skenderu Ibriću( New York) koji mi je ustupio imanje i kuću na korišćenje za sportske aktivnosti, napisao je Trifke Saša Novi.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar