Nova podrška ženskom preduzetništvu

zene rade so

Opština Bar opredjelila 100.000 eura za podršku.

Opština Bar raspisala je Javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu za sve preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa, tj. osnivačice ili jedne od osnivača i izvršne direktorice, sa prebivalištem/sjedištem na teritoriji Bara.

Ukupan iznos sredstava koja su Budžetom Opštine Bar za 2024. godinu namijenjena ovoj svrsi iznosi 100.000 eura.
Shodno uslovima Konkursa, najveći dozvoljeni iznos sredstava koji može biti dodijeljen po jednom biznis planu iznosi 5.000 eura, a preduzetnica ili privredno društvo mogu konkurisati za ukupan iznos ili dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači. Predviđena sredstva dodjeljuju se u svrhu subvencionisanja opravdanih troškova u iznosu koji ne može biti manji od 70% opravdanih troškova navedenih u prijavi.

Obrazac za podnošenje prijave, kao i obrazac za biznis plan mogu se preuzeti u elektronskoj formi sa web sajta Opštine Bar – www.bar.me ili u štampanoj formi u Građanskom birou Opštine Bar, svakog radnog dana od 08:30-14:00 sati, do dana zaključenja Konkursa.
Prijava na Konkurs sa pratećom dokumentacijom predaje se u zatvorenoj i zapečaćenoj koverti sa naznakom “Prijava na Javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu” u Građanskom birou Opštine Bar ili se šalju poštom na adresu Bulevar Revolucije 1, 85000 Bar – Sekretarijat za lokalni ekonomski razvoj.

Javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu otvoren je 30 dana od dana objavljivanja, odnosno do 05.04.2024. godine, a u cilju dodatnog informisanja zainteresovanih učesnica o svim pitanjima od značaja za prijavljivanje na Konkurs, 25.03.2024. godine određen je za Info dan koji će biti održan u maloj sali Opštine Bar u terminu od 9h do 12h. Sve dodatne informacije o uslovima Konkursa mogu se dobiti slanjem upita na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar