Daniel Lončarević: kritika Jedru & ostalima

mrak setaliste

Prenosimo integralno.

E pa dragi moji pratioci i slucajni prolaznici, /piše na svojoj FB stranici.../

Izgleda da je Opština Bar (ne)zvanicno proglasila kraj turisticke sezone (uprkos brojim turistima u gradu) jer je jos prosle sedmice pogasila kompletnu rasvjetu na setalistu, duz obale. Konkretno od hotela Princess pa sve do kraja setalista, u Sus(a)nju. Ukljucujuci i paralelni put duz 'sumica' koji vodi do magistrale i kurznog toka.
Izgleda ni Bar.travel nema zamjerki i sve tece "po planu i programu" jer se evo danima ni oni ne oglasavaju.
Svi koji zele da prosetaju Barskim setalistem, moraju da nose lampe sa sobom ili da koriste telefone sto pretpostavljam izgleda vrlo profesionalno i moderno, sto bi rekli neki celnici grada.
Opstina se nije oglasavala povodom ovoga a na upite preko mail-a se nisu udostojili da odgovore iako je to njihova praksa vec godinama. Na poruke i komentare preko drustvenih mreza nikad i ne odgovaraju ali svi vec znamo to. Te stranice im iskljucivo sluze za samo-promociju i jeftini populizam.
Komunalna Policija Opstina Bar je odgovorila sa kratkim ali i konkretnim "Proslijedicemo Komunalnom preduzecu vasu prijavu." To je bilo u srijedu, 18. oktobra. Do dan danas nista nije uradjeno niti je ikakva povratna informacija dobijena DOO Komunalne djelatnosti Bar (punih nedelju dana), vjerovatno nemaju kad od silnih prioriteta, posebno kad se sluzbenim autom ode na kafu ili po burek.
Dobrodosli u Bar, "mjesto zivota", u mraku.
P.S. Nisam vidio ni da je ijedan od portala uopste pomenuo ovo prisustvo modernizma u nasem gradu, valjalo bi ovo promovisat' na neki nacin, jelte.. Bar na dlanu jedro.bar Feral.bar Barski portal

Odgovor Jedra - da ste nam poslali, objavili bi!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar