Nenezić traži...

bane i jakov 

Da predsjednik CG reaguje!

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Bane Nenezić objavio je na mreži X :
“Nakon posljednjih izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, pozivam predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da brani dostojanstvo i ugled države u kojoj je predsjednik”.

Da podsjetimo
Vučić je povodom izbora vlasti u Crnoj Gori naveo da bi neko ušao u vladu Crne Gore "mora da kaže sve najgore o Srbiji" i da u Vladu Crne Gore ne može "neko ko je Srbin i ko nije opsovao Beograd".
"Kada govore o Crnoj Gori, vama pitanje je, primijetili ste ljudi, morate da biste ušli u vladu Crne Gore da kažete sve najgore o Beogradu, jer šta ćete u vladi Crne Gore ako ne kažete sve najgore o Beogradu.
“Šta je Beograd kriv? Pa zato što tamo žive Srbi", rekao je Vučić na proslavi 15. godina postojanja Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu.
On je komentarisao i popis koji je planiran da se u Crnoj Gori održi od 1. do 15. novembra .

"Pa kad dolazi vrijeme za popis, ne redovni, nego okašnjeli - e nemojte da damo popis pošto će Srba da bude više. Šta u stvari hoćete, šta vi svi spolja hoćete? Da zabranite Srbima da se izjasne kao Srbi, da se Srbima izbriše ime i prezime, da Srbi ne smiju da kažu da su Srbi. Nećete taj dan dočekati. Čuvaćemo i Srbiju, ali čuvaćemo i svoj narod", rekao je između ostalog Vučić

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar