Opština Bar uvodi lisice!

lisice točak

Pojačana je kontrola i kažnjavanje nepropisnog parkiranja.

Pored kazni i "pauk" vozila, u upotrebi su i "lisice" na točkovima
Komunalna policija Opštine Bar, u saradnji sa opštinskim preduzećem "Komunalne djelatnosti", otpočela je akciju pojačane kontrole i kažnjavanja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja na brojnim lokacijama u gradu.
Postavljanje tzv. "lisica" na točkovima nepropisno parkiranih vozila nova je praksa koju će koristiti nadležne opštinske službe i preduzeća, pored već predviđenih mjera koje podrazumijevaju izdavanje propisanih kazni za prekršaje u iznosu od 60 eura i premiještanje vozila specijalnim vozilom "pauk".
Akcija je danas sprovođena u Virpazaru, gdje je ova problematika posebno izražena u toku ljetnje turističke sezone što utiče, kako na njen kvalitet, tako i na nesmetano odvijanje saobraćaj i bezbjednost svih učesnika, a tokom narednog perioda će biti nastavljena u pravcu užeg gradskog jezgra i prigradskih naselja.
Uzimajući u obzir činjenicu da je nepropisno parkiranje na javnim površinama sve učestalija pojava, koja ometa nesmetan promet pješaka, vozila i drugih učesnika, apelujemo na građane da pokažu dodatnu odgovornost i saobraćajnu kulturu, te da time doprinesu uspostavljanju saobraćajnog reda u gradu.
Izvor: FB stranica Opštine Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar