Otvoren konkurs za mlade dizajnere/ke

loggs

Novčane nagrade za tri najbolja rada .

U pitanju je takmičenje za logo Samita o Zapadnom Balkanu u okviru Berlinskog procesa
Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO), u saradnji sa Saveznom Vladom Njemačke i Vladom Albanije, objavila je konkurs za logo Samita o Zapadnom Balkanu u okviru Berlinskog procesa 2023, koji se ove godine održava u Tirani. Poziv je otvoren za mlade grafičke dizajnere/ke od 18 do 30 godina, koji dolaze iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije.
Berlinski proces je pokrenula Savezna Republika Njemačka 2014. godine, kako bi promovisala regionalnu saradnju na Zapadnom Balkanu i podržala politiku proširenja Evropske unije. Više o tome možete da pročitate ovdje www.berlinprocess.de RYCO je međuvladina organizacija koja promoviše pomirenje i saradnju mladih sa Zapadnog Balkana kroz različite programe razmjene. Osnovan je tokom Berlinskog procesa, na samitu u Parizu 4. jula 2016.
Cilj takmičenja je da podstakne mlade ljude da nauče više o Berlinskom procesu i doprinesu njegovom vizuelnom identitetu. Žiri će izabrati pobjednički dizajn, koji će se koristiti kao zvanični logo Samita o Zapadnom Balkanu, u Tirani 16. oktobra. Organizatori će nagraditi ukupno tri najbolja rada: prva nagrada je 1.500 eura, druga 1.000 eura i treća nagrada je 500 eura.
Svaki učesnik/ca se može prijaviti samo sa jednim radom. Rok za prijavu je 18. jun. Više informacija o procesu prijave možete pronaći na sajtu RYCO www.rycowb.me

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar