Fiskalizacija & privatni smještaj

vg fiskall

Jedinstvena podrška iz Bara.

Sa prvim naznakama za početak ljetnje sezone, najintezivnijeg perioda za sve izdavaoce privatnog smještaja, počinju i prve pripreme kako bi poslovanje bilo sigurno i legalno. Bez obzira da li svoj smještaj nudite na sjeveru ili jugu naše zemlje, izazovi sa kojima se suočavate su isti, kao i želja za što boljom i uspješnijom sezonom, koja će donijeti pozitivno poslovanje, te povrat investicije i zaradu.

Razmišljate o fiskalizaciji vašeg privatnog smještaja? Evo zašto je to dobra biznis odluka. 

Svjesni smo da se na svojim putovanjima turisti mahom oslanjaju na kartična plaćanja, koja im omogućavaju sigurnost i lakoću snalaženja u novoj sredini i jednostavnost u vršenju plaćanja u drugim valutama. Ali, ova lakoća i sigurnost se ne odnose samo na njih, već i na izdavaoce smještaja, jer se plaćanje nerijetko odgađa, otkazuje i faktor je u odabiru smještaja upravo iz istog razloga. Zato je kartično plaćanje najbolji i najsigurniji način za sve uključene strane.

Ukoliko želite da svoj turistički proizvod učinite konkurentnim, svoju uslugu kvalitetnom, a cjelokupni boravak u vašem smještaju po mjeri savremenog turiste, pružićete mogućnost plaćanja smještaja jednom od dostupnih platnih kartica na tržištu i to uz POS terminale koji nude kartično plaćanje. Samo fiskalizovani smještaj je i legalan smještaj, a samim tim ni vaše poslovanje nije izloženo nepotrebnim troškovima i kaznama.

Koraci do fiskalizovanog smještaja.

Da biste mogli fiskalizovati vaš privatni smještaj, prvi korak je da budete registrovani u centralnom turističkom registru. Sa tim rješenjem možete doći u bilo koju od poslovnica VG eFiskala u Podgorici i Baru, gdje će vam naše kolege pomoći da predate zahtjev za digitalni sertifikat, kao i da ispunite zahtjev za fiskalizaciju. Nakon toga, a uz podršku našeg tima, birate uređaj i softver koji najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama.

Naše kolege za vas pripremaju sve, kako bi mirno i spremno dočekali predstojeću sezonu koja će vam, vjerujemo, donijeti uspješne poslovne rezultate.

Specijalna ponuda VG eFiskala za nove i postojeće klijente, izdavaoce privatnog smještaja.

VG eFiskal, firma sa tri decenije iskustva u poslovanju u Crnoj Gori, nudi prva rješenja na tržištu koja pokrivaju fiskalizaciju i kartično plaćanje u jednom uređaju.

eFISKAL SATURN1000 je jedini uređaj na tržištu koji omogućava fiskalizaciju računa i plaćanje svim vrstama platnih kartica. Jednostavno i brzo, u saradnji sa NLB bankom, obezbjeđujemo uređaj koji našim klijentima i njihovim gostima znatno olakšava naplatu i plaćanje usluga, čime se izbjegavaju problemi sa kartičnim naplatama.

eFISKAL Z92 je najprodavaniji uređaj za fiskalizaciju uslužnih djelatnosti, koji je lako prenosiv i sadrži bateriju velikog kapaciteta. Ovaj uređaj omogućava instalaciju CKB GO POS aplikacije, uz pomoć koje vrlo jednostavno postaje POS terminal za plaćanje svim vrstama beskontaktnih kartica.

Osim ovog uređaja, na raspolaganju su i drugi elektronski naplatni uređaji, a o svima njima detaljne informacije možete naći i na našem vebsajtu www.fiskalizacija.me, kao i na društvenim mrežama.

Za više informacija o našoj ponudi, kao i o opcijama plaćanja na rate pozovite naš call centar 19 606 ili nam pišite na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. -  saopšteno je iz kompanije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar