Biznis modelovanja i planiranja u Baru

korak blize

Besplatna edukativna radionica u organizaciji Opštine Bar i Social Impact Award programa.

Opština Bar - Sekretarijat za sport i mlade poziva sve mlade ljude starosne dobi od 15 do 30 godina da se prijave i prisustvuju edukativnoj radionici "Biznis planiranje i modelovanje” koja se, u okviru novog ciklusa predavanja, organizuje kao dio najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih – Social Impact Award (SIA). Radionica će biti održana u ponedjeljak, 27. marta u sali Opštine Bar, sa početkom u 11h.

Ljubica Kostić Bukarica, predsjednica Asocijacije poslovnih žena, upoznaće prisutne sa različitim vrstama inovativnih biznis modela i na interaktivan način im pomoći da razviju svoju ideju do najsitnijih detalja. U okviru ovog događaja, učesnici će imati priliku da se informišu o konceptu društvenog preduzetništva i dobiju smjernice kako da kreiraju ideju i prijave se na SIA takmičenje.

Svi zainteresovani učesnici , pored participacije u edukativnim radionicama, imaju mogućnost da dobiju mentorsku podršku, dok pobjednike takmičenja očekuje i početni kapital za realizaciju ideje u iznosu od 1.500 eura, kao i prilika da stečena znanja i vještine predstave na internacionalnom SIA samitu, koji se ove godine održava u Beogradu.

Social Impact Award je najveći evropski program podrške društvenom preduzetništvu mladih, namijenjen onima koji žele da razvijaju društveno preduzetništvo u zemlji i svijetu, steknu znanja i vještine i umreže se sa biznis zajednicom, kako bi svoju ideju uspješno sproveli u djelo.
Svi oni koji žele biti dio ovih događaja, neophodno je da svoje prisustvo obezbijede kroz kratko popunjavanje online prijavnog formulara na kom će pronaći sve neophodne informacije: https://bit.ly/3JzNgMs.

Opština Bar, pored generalnih pokrovitelja i partnera, jedan je od subjekata koji pruža aktivnu podršku ovom programu već drugu godinu zaredom sa ciljem podsticanja mladih da, kroz edukacije i sticanje novih znanja, osnaže svoje kapacitete, počnu kreirati nove prilike za sebe i, u konačnom, svojim idejama daju doprinos razvoju lokalne zajednice.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar