Najava DOO Komunalnih djelatnosti Bar

palmice 

Počinjemo tretiranje palmi...

Obavješatavamo građane da će sektor Gradsko zelenilo ako vremenski uslovi to dozvole vršiti tretiranje palmi na javnim površinama Opštine Bar u cilju suzbijanja štetnog organizma Rhynchophorus ferrugineus (Oliver). Tretiranje palmi će se raditi 22. 23. 24. i 25. mart 2023.godine sa početkom od 6h.
Raspored lokacija po danima kako smo predvidjeli tretiranje je sledeći:
I dan-Srijeda 22.03.2023.godine
Palme u ul.Branka Čalovića, ul.13 jula, palme na putničkom terminalu, palme na šetalištu Marina i na šetalištu Kralja Nikole do mosta Željeznice.
II dan-Četvrtak 23.03.2023.godine
Palme u ul.Maršala Tita, ul.Vladimira Rolovića, Bulevaru JNA, ul.Jovana Tomaševića, ul.Jovana Stojanovića, palme oko Velikog Atomskog skloništa, u Bulevaru Dinastije Petrovića, u ul. Dinastije Crnojević i u ul. Dinastije Balšić. Palma u Starom Baru, palme oko kapele i na biskupadi.
III dan-Petak 24.03.2023.godine
Palme u parku Dvorca Kralja Nikole, oko Doma Kulture, u ul.Maršala Tita, palma u ul.Vladimira Rolovića, palme na trgu, palma kod Velikog atomskog skloništa, palme u ul. Dinastije Vojislavljević. Palme na željezničkoj i autobuskoj stanici, palme oko Sportskog centra. Palme u Šušnju ( od mosta Željeznice do plaže Kazablanka), duž magistrali do Sutomora, palme na javnim zelenim površinma u Sutomoru i palme u Virpazaru.
IV dan-Subota 25.03.2023.godine
Palme ul.Mila Boškovića, oko Gimnazije i osnovne škole Blažo J.Orlandić, u Bulevaru Revolucije, u ulicama Požarevačka, Borska, Makedonska, Rista Lekića, ul.Maše Đurovića, palme od poljoprivredne škole do marketa Franca, ispred Fonda PIO i Komunalnih djelatnosti.
Molimo građane da tih dana ne prilaze i ne dodiruju palme na pomenutim lokacijama i da se sto kraće zadržavaju u njihovoj blizini.
Obavještavamo vlasnike košnica pčela da u području od 2km od tretiranih palmi preduzmu mjere zaštite pčelinjih društava, saopšteno je iz Komunalnih djelatnosti Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar