Značaj digitalnog marketinga

 edukativnerad

Opština Bar: Počinju edukativne radionice za mlade

Opština Bar- Sekretarijat za sport i mlade poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju prvoj radionici novog edukativnog ciklusa koju organizuje Opština u saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA). 

Radionica pod nazivom “Značaj digitalnog marketinga” biće održana u ponedjeljak, 27. februara u Omladinskom klubu Bar (SC Topolica) u 13h. Miloš Milačić, konsultant u oblasti marketinga i grafičkog dizajna, upoznaće mlade sa pojmom marketinga i važnosti ciljanog prisustva i promocije na društvenim mrežama.

Pod pokroviteljstvom Opštine Bar, a kroz saradnju u okviru projekta EYCA, pored ove biće organizovano još pet obuka u okviru kojih će mladi biti u prilici da saznaju više o emocionalnoj inteligenciji, generisanju poslovnih ideja, značaju mentalnog zdravlja. pravnoj pismenosti, te digitalizaciji i pojmu kriptovaluta.

Potvrde o učešću dobiće svi mladi koji budu prisustvovali na minimum četiri od planiranih šest radionica koje će biti realizovane do novembra tekuće godine, a o datumima i mjestu održavanja svih narednih javnost će biti blagovremeno obaviještena putem web sajta: bar.me i društvenih mreža Opštine Bar. 

Projekat Evropska omladinska kartica (EYCA) u Baru se, već treću godinu zaredom, realizuje u partnerstvu Opštine, NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstva sporta i mladih, kao jedna od aktivnosti kojima lokalna uprava nastavlja da odgovorno i posvećeno stvara preduslove za unaprijeđenje omladinske politike, te samim tim i doprinosi boljem položaju mladih u opštini, razvoju njihovih vještina i podsticanju omladinskog aktivizma.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar